Panda Telepítési és Aktiválási Útmutató

Aktiváló kódFONTOS! MIELŐTT ELKEZDENÉ, VEGYE FIGYELEMBE AZ ALÁBBIAKAT…

 1.  A program optimális működéshez elengedhetetlen a termék aktiválása. Ehhez egy aktiváló kódra van szüksége.
 2. Amennyiben Ön már Panda Security felhasználó és hosszabbítani szeretné meglévő licenszét, úgy azt Panda Fiókjában is megteheti. Segítséget hozzá a „Licensz megújítása Panda Fiókkal” fejezetben talál.
 3. Ne feledje, hogy az 1 felhasználós termék nem nyújt védelmet Mac® eszközön.


HOL TALÁLHATÓ AZ AKTIVÁLÓ KÓD?
Windows® és Android™: Az aktiváló kód a „Telepítési útmutatón” nyomtatott formában található. Amennyiben a terméket online vásárolta, e-mail üzenetben értesítjük, melyben minden információt megtalál az aktiválás menetéről.
Mac®: Az aktiváló kód automatikusan generálódik, mikor a telepítő fájlt letölti Panda Fiókjából. Erről további információt a „Telepítés Mac eszközre” című fejezetben olvashat.


TELEPÍTÉS WINDOWS® ESZKÖZRE

 1. Látogasson el a következő weboldalra: www.pandasecurity.com/gp. Töltse le és telepítse a programot Windows eszközére, hogy az védve legyen.
 2. Adja meg az aktiváló kódot, ami a telepítési útmutatón, illetve az online vásárlást követően megküldött üzenetben található.
 3. Adja meg e-mail címét Panda Fiókja létrehozásához. A regisztráció véglegesítéséhez jóvá kell hagynia Panda Fiókját az e-mailben kapott utasításokat követve. Erről további információkat talál a „Panda Fiók Létrehozása” című fejezetben.


TELEPÍTÉS ANDROID™ ESZKÖZRE
Látogasson el a következő weboldalra: www.pandasecurity.com/gp. A terméket a Google Play áruházból, illetve Panda Fiókjából is telepítheti. A programot arra az eszközre kell letölteni és telepíteni, melyet védelemmel szeretne ellátni.

 1. Adja meg az aktiváló kódot, ami a telepítési útmutatón, illetve az online vásárlást követően megküldött üzenetben található.
 2. Adja meg e-mail címét Panda Fiókja létrehozásához. A regisztráció véglegesítéséhez jóvá kell hagynia Panda Fiókját az e-mailben kapott utasításokat követve. További információkat talál a „Panda Fiók Létrehozása” című fejezetben.


TELEPÍTÉS MAC® ESZKÖZRE
FONTOS: Ahhoz, hogy a Panda által nyújtott védelmet Mac eszközén használni tudja, Panda Fiókra van szüksége. Amennyiben segítségre van szüksége a Panda Fiók létrehozásához, vagy bármilyen probléma folytán nem férne hozzá fiókjához, kérjük, olvassa el a telepítési útmutató „Panda Fiók Létrehozása” című fejezetét.

 1. Lépjen be Panda Fiókjába Mac® eszközéről a következő linken: myaccount.pandasecurity.com
 2. A Termékeim menüpontban a Mac szekcióban válassza ki a Letöltés opciót.
 3. A telepítő fájl letöltése és az aktiváló kód generálása megkezdődik. Őrizze meg a kódot, mert a későbbiekben szüksége lehet rá.
 4. Amikor „a PAV4MAC.dmg fájl letöltése” felirat megjelenik, válassza a „Mentés” opciót. Mentheti a fájlt az alapértelmezett letöltési könyvtárba, vagy használja a tallózást másik hely megadásához.
 5. Amikor a letöltés befejeződött, nyissa meg a mappát, ahová a telepítő fájlt letöltötte, és indítsa el.
 6. Végül, regisztrálja Mac számítógépre való Panda termékének licenszét az előzőleg generált aktiváló kóddal.


TELEPÍTÉS iOS® ESZKÖZRE

 1. Látogasson el a következő weboldalra: www.pandasecurity.com/gp. A terméket az App Store áruházból, illetve Panda Fiókjából is telepítheti.
 2. Töltse le és telepítse a programot arra az iOS rendszerű iPhone/iPad eszközére, melyet védelemmel szeretne ellátni.


PANDA FIÓK LÉTREHOZÁSA

 1. Látogasson el a myaccount.pandasecurity.com weboldalra.
 2. Válassza az „Új Fiók Létrehozása” opciót és adja meg a szükséges adatokat.
 3. Klikkeljen a „Létrehozásra”.
 4. Végül, hitelesítse Panda Fiókját a megerősítő üzenetben leírtak szerint, melyet a regisztrációkor megadott e-mail címre küldtünk ki. Nyissa meg az üzenetet, majd válassza a „Panda Fiók Aktiválása” opciót.


LICENSZ MEGÚJÍTÁSA PANDA FIÓKKAL

 1. Látogasson el a myaccount.pandasecurity.com weboldalra.
 2. Lépjen be Fiókjába a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval.
 3. Klikkeljen a „Rendelkezem aktiváló kóddal” opcióra.
 4. Írja be az aktiváló kódot, és válassza ki a megújítani kívánt terméket.


MEGJEGYZÉS: Amennyiben nem találja az aktiváló kódot, kérjük, olvassa el a „HOL TALÁLHATÓ AZ AKTIVÁLÓ KÓD” című fejezetet.


Technikai kérdésekben a Panda technikai help-desk kollégái tudnak Önnek segíteni a következő elérhetőségen: support@hu.pandasecurity.com
Amennyiben az általunk megküldött kódot nem tudja érvényesíteni, úgy kérjük hívja munkaidőben az alábbi telefonszámot: 0612240316 vagy szíveskedjen levelet írni a következő címre: hungary@hu.pandasecurity.com