Szakértők webáruháza a Panda Security termékeire


A Panda védelmi eszközei a leginnovatívabb technológiai háttérrel képesek a régi és jónak gondolt ismert vírusirtó márkákhoz képest sokkal több szolgáltatást és sokkal nagyobb biztonságot nyújtani. Az innovatív új Adaptive Defense technológiával a Panda évekkel előzte meg versenytársait, hiszen a világon csak a Panda Adaptive technológiája képes 100%-ban megakadályozni az un. zsaroló vírusok által történő megfertőződést. 

A www.b2bexpert.hu webshopot több cég együttműködése hozta létre, hogy Ön a legnagyobb kényelemben, a legegyszerűbben, a leggyorsabban és a legnagyobb biztonsággal vásárolhassa meg a Panda végpontvédelmi termékeit.

A webshopot létrehozó cégek és szerepeik az Ön kiszolgálásában a következők:

1. Az Ön eddigi megszokott informatikai beszállító partnere, hogy bármilyen végpontvédelemmel, vírusvédelemmel kapcsolatos kérdéssel kapcsolatban az Ön által ismert személyekkel tarthassa a kapcsolatot. 
2. SafeSoft Kft, aki a Panda hivatalos viszonteladó partnere Magyarországon.
3. B2B Expert Kft, aki az Ön által kiválasztott informatikai beszállító partnerének megbízásából a b2bexpert.hu webshopot üzemelteti, aki a számlázást és a licensz kiosztást biztosítja automata webshop és licensz kiszolgáló rendszerén keresztül.
Webshop partnerünk, aki a számlázást és a licensz kiosztást biztosítja:
Cégnév: B2B-Expert Kft.
Székhely: 2040 Budaörs Cserebogár u. 23/a
Adószám: 23747357-2-13
Számlavezető bank neve: K&H
Bankszámlaszám: 10400968-50526549-74491007