PANDA GLOBAL PROTECTION - már zsarolóvírusok ellen is

Védje meg személyes adatait a zsarolóvírusokkal szemben és őrizze meg az irányítást eszközei fölött a legjobb vírusirtó szoftverrel.


MAXIMÁLIS VÉDELEM MINDEN KÉSZÜLÉKE SZÁMÁRA (H3)

A Panda Global Protection biztosít mindent, amire szüksége lehet PC vagy Mac® számítógépe, illetve Android™ rendszerű eszközei, valamint adatai és családja védelme érdekében minden típusú fenyegetéssel szemben.
Android Wear™ okosórával rendelkezik? Használja a horgonyüzemmódot, hogy mindig biztosan tudja, merre van készüléke. Riasztást kap a készülék elvesztése vagy lopás esetén, így könnyen megtalálhatja és zárolhatja azt.
A legjobb vírusirtó szoftverrel valósidejű védelmet élvezhet a legújabb kártékony szoftverekkel szemben. Gondtalanul böngészhet, vásárolhat és játszhat online.

FÁJLTITKOSÍTÁS

A felhasználók gyakran tárolnak olyan dokumentumokat a számítógépen, külső merevlemezeken vagy USB-meghajtókon, amelyeket nem szeretnének illetéktelen kezekben látni.
Szoftverünk segítségével minden fontos dokumentumot biztonságos módon tárolhat, és nem kell aggódnia amiatt, hogy illetéktelenek férhetnek hozzá a személyes adataihoz. Ezenkívül a fájlok biztonságos törlése is lehetséges, aminek köszönhetően azok még törvényszéki eszközökkel és hackerek módszereivel sem állíthatók helyre.

JELSZÓKEZELŐ

A jelszókezelő kifejezetten felhasználóbarát, így mindössze egyetlen központi jelszót kell észben tartania online hozzáférései
kezeléséhez. Soha többé nem fogja elfelejteni egyetlen jelszavát sem.

SZÜLŐI FELÜGYELET

Vírusirtó szoftverünk megvédi az Ön családját a nem megfelelő tartalmakkal szemben (pornográfia, drogok, fegyverek stb.). A Szülői felügyelet a nem kívánt tartalmak kizárása mellett teszi lehetővé a gyermekek számára az internetes böngészést.

ESZKÖZÖK OPTIMALIZÁLÁSA

Vírusvédelmünk tartalmaz egy finomhangolási funkciót is, amely törli a cookie-kat és számítógépet lelassító, szükségtelen ideiglenes fájlokat.
Ezenkívül eltávolítja az érvénytelen kulcsokat a beállításjegyzékből, valamint lerövidíti a rendszerindítási időt.
Segítségével emellett optimalizálhatja Android ™-eszközeit, javítva a teljesítményüket és növelve az akkumulátor üzemidejét.

Bővebb leírás

Tegye kedvezőbbé a Panda éves díjait!
Jelentős kedvezmények érhetőek el több éves licensznél, vagy más vírusirtóról való áttérésnél.

11 990 Ft‎

(nettó 9 441 Ft‎ )

Fizetési partnerünk:

Fizetési partnerünk:
Ön akár 25 darabot is vásárolhat ebből a termékből egy vásárlással.

Adatlap

Vírusvédelem Windows alattigen
Wi-Fi védelemigen
Szülői felügyeletigen
Adatvédelmi pajzsigen
Biztonsági mentésigen
Jelszókezelőigen
Fájltitkosítóigen
Fájlmegesemmisítőigen
Tuneupigen
iPhone helyszolgáltatásigen
Vírusvédelem Mac számítógépekenigen
Vírusvédelem Androidonigen
Lopásgátlás Androidonigen
Eszközoptimalizálásigen
Intelligens vezérlés okosórájáróligen
Általános műszaki támogatásigen
Prémium támogatásnem
Prémium élő csevegésnem
Panda Cloud Drivenem
Partneradatok biztonsági mentésenem

Egyéb infó

A Panda Global Protection egyetlen licencének megvásárlásával jogosulttá válik a vírusvédelem használatára Windows vagy Android operációs rendszeren.
Panda Global Protection – korlátlan: A termék rendeltetésének megfelelő, ésszerű otthoni felhasználásra vonatkozó korlátozás érvényes rá. A korlátlan licencregisztráció csak egy vevőre érvényes.