ADAPTIVE DEFENSE - zsarolóvírusok ellen

Akadályozza meg annak lehetőségét, hogy vírusok és más továbbfejlesztett fenyegetések támadják meg a gépét. Védje meg vállalatát a célzott támadásoktól és a továbbfejlesztett állandó fenyegetésektől. Az Adaptive Defense védelmet jelent a vállalati hálózatára csatlakozó végpontok, szerverek és laptopok számára, illetve védelmet biztosít azok ellen a blokkoló alkalmazások ellen, amelyek a jellemzőik vagy viselkedésük miatt nem minősülnek ártalmatlannak vagy biztonságosnak.


Zsarolóvírisok ellen az Adaptive Defense viselkedésalapú technológiája forradalmi megoldást nyújt.

ALAPSZINTŰ ÉS BŐVÍTETT BLOKKOLÁS

Az Adaptive Defense kétféle alkalmazást kínál, amelyekkel felvértezheti a vállalatát bármilyen informatikai támadás ellen: Az alapszintű blokkolási mód engedélyezi az ártalmatlannak minősített alkalmazások végrehajtását, illetve azoknak az alkalmazásoknak a végrehajtását, amelyeket az automatizált rendszereknek és a Panda Security szakértőinek még kategorizálniuk kell. A bővített blokkolási mód csak az ártalmatlannak minősített alkalmazások végrehajtását engedélyezi. Ez tökéletes megoldás azoknak a vállalatoknak a számára, amelyek semmilyen kockázatot nem szeretnének vállalni a biztonsággal kapcsolatban

SEBEZHETŐ RENDSZEREK VÉDELME

A nem frissített operációs rendszerrel működő végpontok és szerverek többé nem jelentenek problémát az informatikai biztonságának integritása szempontjából. Az Adaptive Defense védelmet biztosít a sebezhető rendszerek számára, így azok az operációs rendszerek is védelem alatt állnak, amelyeket a beszállító már nem támogat (például Windows XP), anélkül, hogy hagyományos vírusvédelmet kellene telepítenie.

100%-OSAN KEZELT SZOLGÁLTATÁS

A Panda Security gépi tanuláson és a Big Data környezeten alapuló legújabb technológiáinak köszönhetően az Adaptive Defense automatikusan, a végfelhasználó beavatkozása nélkül osztályozza az alkalmazásokat.

NINCS HATÁSSAL AZ ÜGYFÉL INFRASTRUKTÚRÁJÁRA

A szolgáltatás kezelése teljes mértékben egy központi webkonzolról történik, ahonnan kezelheti a Windows végpontok és szerverek, illetve a távoli irodai kapcsolatok biztonságát.

A BIG DATA ÉS A FELHŐ RÉVÉN NINCS TÖBB TÉVES RIASZTÁS

Az Adaptive Defense minden tevékenységet ellenőriz, amely azért következik be, mert a vállalata végpontjain vagy szerverein valamilyen alkalmazás fut. Az ellenőrzési folyamat alapján, illetve a felhőben lévő Big Data platform gépi tanulási folyamata alapján képesek vagyunk beazonosítani és osztályozni mindegyik alkalmazás viselkedését. A Panda Security szakértői az automatikusan nem osztályozott alkalmazásokat is elemzik, hogy részletes információkat szerezzenek a szervezeténél futó folyamatokról. Röviden bármikor eldöntheti, hogy a vállalatánál mely alkalmazások fussanak. Az Adaptive Defense programnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy az alkalmazások 100%-ban biztonsággal használhatók a környezetében. Mindig téves riasztás nélkül.

Tegye kedvezőbbé a Panda éves díjait!
Jelentős kedvezmények érhetőek el több éves licensznél, vagy más vírusirtóról való áttérésnél.

Ön akár 25 darabot is vásárolhat ebből a termékből egy vásárlással.

Adatlap

Központi felhő konzoligen
Malware, spyware és adathalászat elleni védelemigen
Nulladik napi exploitok elleni védelemigen
Nulladik napi kártevők és célzott támadások elleni védelemigen
A futó alkalmazások 100%-ának ellenőrzése és osztályozásaigen
Kártevők és alkalmazások blokkolása a bevizsgálásigigen
Sebezhető rendszerek és alkalmazások elleni védelemigen
Valós idejű riportok és figyelmeztetésekigen
Fejlett keresési lehetőség a riportokbanigen
SIEM integrációigen
Futási grafikonok szakértői vizsgálathozigen
Tájékoztatás a vállalati adatokhoz történő hozzáférésrőligen
Magas rendelkezésre állásigen
Virtuális köryezetekre optimalizált felhasználásigen
Automatikus frissítésekigen
Windows támogatásigen
Biztonsági tanusítványokISO27001, SAS70